Djevojka koja je zarobila dvoje ljudi predata tužilaštvu

0

 

- TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA -

U sklopu navedenih aktivnosti, a na osnovu Naredbe Općinskog suda u Sarajevu izvršen je pretres stana koje koristi osumnjičena na području općine Novi Grad Sarajevo, kojom prilikom je pronađena NN materija koja svojim izgledom asocira na opojne droge „Heroin“, „Amfetamin“ i „Cannabis Sativa L“, te drugi predmeti koji će biti korišteni kao dokaz u krivičnom postupku.

Naime, osumnjičena je u mjesecu maju 2020. godine u svom stanu na području općine Novi Grad Sarajevo, protuzakonito postupala na način da je ograničila slobodu kretanja  licima D.K i A.LJ. a potom je fizički (šakama i nogama), te nožem nanosila tjelesne ozljede licu D.K., dok je lice A.LJ. prisilila da joj pomogne u njenoj namjeri.

Predata Tužilaštvu

19-godisnjakinja osumnjičena za krivična djela teška tjelesna povreda, protupravno lišenje slobode i neovlaštene proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, predata je u nadležnost KTKS.

Bit će zadržana 24 sata i nakon što je u tom zakonskom roku ispita postupajuca tužiteljica,odlučit će o daljnjim mjerama. 

Osumnjičena je u maju ove godine u stanu na Alipašinom polju protuzakonito postupala, tačnije,ograničila slobodu kretanja dvojici muškaraca. 

Potom ih je udarala šakama i nogama i nanosila povrede nozem.

[bar group="4078"]