Povezano

Djedica se Ferrarijem zabio u izlog trgovine pune kupaca: Mislili smo da je bomba!

Blagdansko raspoloženje na ulicama Andore, malene mirne države smještene u Pirenejima između Francuske i Španije poremetio je nesvakidašnji događaj, a kupce u božićnoj kupnji doveo u stanje šoka.

Naime, u župi Sant Julià de Lòria usred bijela dana u jedan se od uličnih izloga na užas svih velikom silinom zabio crveni Ferrari 512 TR.

- Marketing -

Lokalni mediji javljaju kako je italijanski klasik prolazio pored trgovačkog centra velikom brzinom te je udarivši u cestovnu barijeru prešao preko više traka te probio veliki izlog trgovine. Vjeruje se da je brzina bila glavni faktor nesreće, a policijska istraga je u toku.

Možda je bila riječ o nesretnoj okolnosti poput “zamjena papučica” jer je za volanom sjedio 82-godišnji vozač u društvu 59-godišnje suvozačice.

Na koncu su liječničku pomoć potražili 44-godišnja prodavačica i suputnica iz Ferrarija te zbrinute u lokalnoj bolnici s dijagnozom potresa mozga.

Crveni Ferrari je pretrpio velika oštećenja kojem je prednji kraj uništen.

Inače, riječ je o egzotičnom klasičnom primjerku oznake 512 TR iz 1992. godine, unaprijeđenoj varijanti kultne Testarosse kakvih je izrađeno tek 2261 primjerak, a talijanski super auto i za današnje vrijeme ima upečatljive performanse.

Njegov 4,9-litreni 12 cilindarski boxer motor raspolaže s 428 KS i 491 Nm što osigurava ubrzanje do 100 km/h za 4,8 sekundi i maksimalnu brzinu od 314 km/h… Ovaj primjerak će sigurno morati na skupi popravak…

 

- Marketing -

Najnovije

Popularno