28.5 C
Kakanj
Četvrtak, 17 Juna, 2021

Dječak (9) se objesio dok su roditelji bili u prodavnici: Otac vrištao od bola ispred kuće, majka zapomagala!


Učenik trećeg razreda Đ. S. (9) pronađen je sinoć obješen u svojoj sobi u stanu u Rakovici! Tragedija se dogodila kada su mu roditelji otišli u prodavnicu, a ne isključuje se mogućnost da je riječ o samoubistvu.

Tragedija se dogodila u ulici Bože Baucala u porodičnoj kući dječaka u Rakovici. Nesretni dječak je pronađen obješen o krevet na sprat u svojoj sobi. Ispituje se da li je riječ o samoubistvu ili tragediji koja je nastala iz igre.

Tijelo su pronašli policajci i vatrogasci koji su ušli u stan preko terase, jer dječak nije odgovarao na pozive.

– Njegova porodica se doselila iz Žarkova u stari porodični stan. Stan na drugom spratu, gdje sad stanuju, je od dječakove bake. Sinoć su njegovi roditelji otišli u prodavnicu i njega su ostavili samog. Nisu ni slutili da tako nešto može da se dogodi. Dječak se zaključao iznutra u svojoj sobi i zatim objesio – kaže jedan od komšija nastradalog dječaka i dodaje:

– Predivna su porodica i zaista smo u šoku! Pored njega imaju još jedno dijete. Oba djeteta su za primjer. Sve nas je ovo potreslo, jer ne možete da zamislite kakav je to osjećaj kada vidite njegovog oca koji vrišti ispred kuće. Majka je plakala i zapomagala. Nikome nije jasno šta se dogodilo. Dječak se definitivno objesio, ali ne znamo da li je bilo u igri – tvrde potresene komšije.

Podsjetimo, na lice mjesta je bila ekipa Hitne pomoći i pokušala je reanimaciju dječaka ali nažalost bez uspjeha, piše “24sedam“.

Pratite Kakanj-X.com putem aplikacije za Android i društvenih mreža FacebookTwitter i Instagram

- MARKETING -

NAJNOVIJE

- MARKETING -

POVEZANO