Divna ubila majku, pa pravila bebu pored njenog mrtvog tijela: Novi užas u slučaju koji je potresao region

Popularno

Povezano


Bizarnosti u slučaju Divne M. (23), koja je ubila svoju majku Danicu Milošević (57), samo se nižu.

- Marketing -

Osim što je pričala o majčinoj udaji i promjeni prebivališta i koristila njenu penziju, ona je promijenila fizički izgled, a posljednja priča koja ovaj slučaj iz šokantnog prebacuje u sferu bizarnog jeste ona koja se može čuti u mjestu – da je tek u periodu nakon ubistva majke ostala u drugom stanju.

ČUDNE PODUDARNOSTI

Da nije u pitanju tek puka spekulacija, te da postoji šansa da je ova priča istinita, svjedoče i podaci iz istrage do kojih smo nezvanično došli. Kako za Objektiv tvrdi izvor blizak istrazi, ubistvo se nezvanično dogodilo 15. januara, a prema medicinskim nalazima, ova mlada djevojka trudna je nešto manje od dva mjeseca.

– Prema medicinskom vještačenju, ona je u drugom mjesecu trudnoće, fetus je tek krenuo da se razvija. Trudnoća je, pretpostavlja se, nastala u drugoj polovini januara, a vještačenje datum ubistva stavlja oko 15. januara – saznajemo od izvora upućenog u istragu, koji dalje navodi da se ispituju okolnosti pod koji– Prema medicinskom vještačenju, ona je u drugom mjesecu trudnoće, fetus je tek krenuo da se razvija.

Trudnoća je, pretpostavlja se, nastala u drugoj polovini januara, a vještačenje datum ubistva stavlja oko 15. januara – saznajemo od izvora upućenog u istragu.

ŠTA SE PRVO DOGODILO

Daničina starija kćerka Monika Č. (41), koja je nestanak i prijavila policiji, ispričala je da se posljednji put sa majkom čula krajem decembra, što se uklapa u nezvaničnu verziju događaja.

– S majkom sam posljednji put pričala 20. decembra prošle godine. U međuvremenu, njoj se gubi svaki trag. Pokušala sam preko sestre da saznam nešto, ali njena priča nije bila dosljedna. Ono što znam jeste da mi je krajem januara saopštila da je trudna. Poslije toga odlučila sam da prijavim sve policiji. Divna se nijednog trenutka nije pobunila zbog toga, čak je i ona sarađivala sa istragom. Valjda je mislila – pošto sam ja u Leskovcu, a brat u Njemačkoj, da niko neće posumnjati na nju. Kćerka kaže i da je mjesecima sanja majku živu, i to u rupi u kakvoj je njeno tijelo na kraju i nađeno, prenosi “Objektiv“.

- Marketing -

Najnovije