― Marketing ―

Dino Merlin donirao svoj prepoznatljiv šešir za aukciju humanitarnog bazara

- Marketing -

Udruženje Pomozi.ba oglasilo se danas na zvaničnom Facebook profilu i najavilo da će se Diplomatski zimski bazar i humanitarna aukcija vrijednih i zanimljivih predmeta muzičara, sportista, umjetnika i slavnih osoba održati 3. decembra u Centru Skenderija.

Dino Merlin, jedna od najvećih muzičkih zvijezda na našim prostorima za aukciju Diplomatskog zimskog bazara poklonio je svoj šešir sa potpisom.

“Sigurni smo da bi mnogi u svojoj kolekciji zanimljivih predmeta željeli imati i jedan koji pripada Dini Merlinu, jednoj od najvećih muzičkih zvijezda u BiH i na Balkanu. Dino Merlin solo karijeru je započeo 1991. godine, a mnoge od njegovih pjesama smatraju se evergreenima i među najpoznatijim i najslušanijim su u regiji. Iza Dine Merlina stoje višemilionski tiraži, 11 studijskih albuma i veliki broj evropskih i svjetskih turneja.

- Marketing -

Posljednji koncert na stadionu Koševo održao je 2015. godine gdje je bilo prisutno više od 70.000 gledatelja.

Na tom koncertu je imao poseban outfit, kojeg je mijenjao nekoliko puta, ali ono što je bila konstanta bio je njegov prepoznatljiv šešir, kojeg je nosio i na velikom koncertu za doček Nove godine u Sarajevu, na kojem se okupilo više od 100.000 posjetitelja.

Dino Merlin je sa zadovoljstvom za aukciju Diplomatskog zimskog bazara poklonio svoj šešir sa potpisom.

Ovaj predmet ima ogromnu sentimentalnu vrijednost, pa ga je teško novčano procijeniti, ali vjerujemo da će se pojaviti osoba, koja će znati cijeniti ovaj rijedak kolekcionarski predmet.

Diplomatski zimski bazar i humanitarna aukcija vrijednih i zanimljivih predmeta muzičara, sportista, umjetnika i slavnih osoba bit će održani 3. decembra u Centru Skenderija”, saopćeno je iz Pomozi.ba.

- Marketing -

Užas u Kaknju: Muškarac nasmrt pretučen u ugostiteljskom objektu

Jučer je u 22:19 sati u prostorije Hitne medicinske pomoći u Kaknju dovezeno beživotno tijelo N.F. (1960.) iz Kaknja. Izvršenim pregledom tijela uočeno je više...