Dijana Hrkalović na saslušanju u Tužilaštvu za organizovani kriminal

Popularno

Povezano


Kako saznajemo, Hrkalović je prvo saslušana u Sektoru za unutrašnju kontrolu MUP-a, a tokom večeri je u pratnji policije sprovedena u zgradu Specijlanog tužilaštva u Beogradu u Ustaničkoj ulici, gde će biti saslušana pred zamenikom tužioca za organizovani kriminal. prneosi “N1”.

- Marketing -

Provladini mediji prenose da je Hrkalović privedena zbog sumnje da je uklanjala dokaze poslije ubistva Vlastimira Miloševića na tramvajskim šinama, u Ulici kraljice Natalije u Beogradu, početkom 2017. godine.“

Bivša državna sekretarica MUP-a Srbije, pozvana je danas u 15:00 sati da se javi u Sektor unutrašnje kontrole, a dva sata kasnije ona se odazvala i to u pratnji svojih advokata, prenosi Nova.rs.

“Moja branjenica Dijana Hrkalović pozvana je danas u 15:00 sati u SUK. Oko 17:00 sati, došli smo zajedno u tu službu i nedugo potom ona je uhapšena. U SUK se u tom trenutku nalazio i Dejan Kovačević (bivši načelnik Uprave kriminalističke policije), dok je rješenje o hapšenju uručio policijski službenik I. P. Odatle se Hrkalović uputila u stan gde je izvršen pretres koji je okončan u 19:20 sati”, izjavio je za Nova.rs advokat Nenad Tasić.

Podsjetimo, zbog sumnje da je ubio Miloševića tada je priveden Veljko Belivuk zvani Velja Nevolja, ali ga je Viši sud u maju 2018. godine oslobodio optužbi.

Belivuk se danas tereti da je vođa kriminalne grupe koja se tereti za različita krivična djela među kojima su teška ubistva, otmice, dilanje droge i nedozvoljeno nošenje i promet oružja.

Podsjetimo, Hrkalović je posljednjih dana opet bila u žiži javnosti, nakon što je navodno odbila da se podvrgne poligrafskom testiranju u vezi s aferom prisluškivanja predsjednika Srbije Aleksandra Vučića.

- Marketing -

Najnovije