2.9 C
Kakanj
Utorak, 2 Marta, 2021

Diana Zelenika nakon 14 godina napustila HDZ 1990: Upozoravala sam na pogubnost sporazuma s HDZ-om BiH


Dr. Diana Zelenika nakon 14 godina napušta HDZ 1990 zbog nezadovoljstva načinom vođenja te stranke, ali i zbog brojnih drugih činjenica.

Zelenika je kazala kako nije bilo lako donijeti tu odluku nakon 14 godina, ali da je bilo stvari preko kojih jednostavno nije mogla prijeći. O tome namjerava li se i dalje baviti politikom navela je kako osjeća da svoj posao i misiju, što se tiče političkoga angažmana, nije dovela do kraja, ali da ima dovoljno vremena da promisli o svemu.

Naime, Zelenika je, kako pjavlja Fena, danas uputila pismo predsjedniku HDZ-a 1990 Iliji Cvitanoviću i članovima Predsjedništva te stranke u kojem navodi kako podnosi neopozivu ostavku na mjesto članice Predsjedništva te stranke te da ujedno napušta tu stranku.

U tom pismu Zelenika navodi kako je posebice nezadovoljna načinom vođenja stranke nakon Parlamentarnih izbora 2018. godine.

Između ostalog, navela je kako uže vodstvo stranke na čelu s predsjednikom ne poštuje njezin Statut, a kao činjenicu navela je neodržavanje izvještajnog i izbornog sabora, iako je Statutom predviđeno njegovo održavanje svake dvije, odnosno četiri godine nakon posljednjega izbornoga sabora, prenosi Oslobodjenje

- MARKETING -

NAJNOVIJE

- MARKETING -

POVEZANO