Povezano

Detalji ubistva u BiH: Saznao da se dopisivala s drugim, maltretirao je, ona ga ubila iz pištolja


U mjestu Kudići kod Velike Kladuše jučer se dogodilo ubistvo.

- Marketing -

– Mi smo informaciju dobili iz Doma zdravlja da je tijelo dovezeno. Uviđajne radnje su u toku. Ženska osoba je u pitanju, mlađe dobi, negdje 1997. godište, ubila je svog strica. Ona je lišena slobode odmah. Svi su na terenu. O razlozima i motivima ubistva još ništa ne možemo reći – kazao je za portal “Avaza” dežurni operativni MUP-a USK.

Kako saznaje portal “Avaza” iz policijskih izvora, ovom ubistvu prethodila je ljubavna drama. Djevojka (1998. godište) bila je u vezi sa ubijenim muškarcem. Također, oni su bili i na drugi način povezani, riječ je o njenom nerođenom stricu.

Drama je počela kada je on saznao da se njegova djevojka dopisuje s drugim muškarcem.

Nazvao ju je i prijetio da će joj polomiti ruke i noge odnosno da će je prebiti. Nakon velike svađe došao je do njene kuće i nastavio da je napada – psuje, prijeti i maltretira.

Ona je nakon toga uzela pištolj i zapucala u njegovom pravcu. Upucala ga je u obje noge iz pištolja tetejca. Muškarac je iskrvario na licu mjesta a ljekari su samo mogli konstatirati smrt.

– Pogodila ga je u arteriju – kaže izvor portala “Avaza” iz policije. Djevojka je danas predata Tužilaštvu USK na daljnje postupanje. 

- Marketing -

Najnovije

Popularno