15.7 C
Kakanj
Srijeda, 16 Juna, 2021

Detalji porodične tragedije koja je potresla BiH: Mirsad ubio suprugu i sebe, ostalo sedmero siročadiŽEPČE – Mrtve supružnike Izeta i Enisu jučer je u 9.30 sati pronašao rođak iz Zavidovića kod kojeg su bila njihova djeca. Policija je u kući koju su Bajrići unajmili od rođaka pronašla četiri puščane čahure. Tijelo žene zatečeno je u hodniku i imala je dvije prostrijelne rane na glavi.

Tijela Mirsada (50) Bajrića i njegove supruge Enise (44), pronađena su jučer ujutro u mjestu Krševi, Bistrica u Žepču.

Pored tijela muškarca pronađena je automatska puška, a prema preliminarnim rezultatima istrage motiv za zločin je preljuba.

Iza supružnika je ostalo sedmero djece koja su u vrijeme zločina bili kod rođaka. Ostali su im sinovi: Enes, Mirel, Osman, Ismet, Antonio te kćerke: Vanesa i Marizela, piše Crna-hronika.info.

Mrtve supružnike Izeta i Enisu jučer je u 9.30 sati pronašao rođak iz Zavidovića kod kojeg su bila njihova djeca. Policija je u kući koju su Bajrići unajmili od rođaka pronašla četiri puščane čahure. Tijelo žene zatečeno je u hodniku i imala je dvije prostrijelne rane na glavi.

Izet je bio iza vrata i kako saznajemo on je sebi hitac ispalio u grudi.

Kako su ispričale komšije, proteklih dana, nisu viđali Izeta u kući. Sinoć, kada se zločin desio, čuli su pucnjavu, ali nisu mogli utvrditi odakle je dolazila.

Ova saznanja je potvrdila Aldina Alić, portparol MUP-a ZDK, kazavši da je nakon dojave o ovom događaju na lice mjesta izašla ekipa Sektora kriminalističke policije koja je, pod nadzorom dežurnog tužioca Tužilaštva ZDK, obavila uviđaj.

Dženaza će se obaviti u ponedjeljak u Zavidovićima.

Pratite Kakanj-X.com putem aplikacije za Android i društvenih mreža FacebookTwitter i Instagram

- MARKETING -

NAJNOVIJE

- MARKETING -

POVEZANO