14.7 C
Kakanj
Nedjelja, 20 Juna, 2021

Detalji krvavog pira Mirsada Bajrića: Enisa je prosila, a on je pio, tu noć kad smo čuli pucnjavu nismo znali odakle dolaziŽEPČE – Mrtve supružnike pronašao je rođak iz Zavidovića kod kojeg su bila njihova djeca.

Pravi horor zatečen je u mjestu Krševi, Bistrica kod Žepča, gdje su pronađena tijela supružnika Bajrić iza kojih je ostalo sedmero djece koja su u vrijeme zločina bili kod rođaka

Nakon krvavog pira u kojem je 50-godišnji Mirsad Bajrić usmrtio 44-godišnju suprugu Enisu Bajrić, a onda presudio sebi, pojavili su se novi detalji. Objavljenje su osmrtnice, a dženaza supružnicima Bajrić će se obaviti sutra na “Žigića” mezarju.

Pravi horor zatečen je u mjestu Krševi, Bistrica kod Žepča, gdje su pronađena tijela supružnika Bajrić iza kojih je ostalo sedmero djece koja su u vrijeme zločina bili kod rođaka. Ostali su im sinovi: Enes, Mirel, Osman, Ismet, Antonio te kćerke: Vanesa i Marizela.

Mrtve supružnike pronašao je rođak iz Zavidovića kod kojeg su bila njihova djeca. Tijelo žene zatečeno je u hodniku i imala je dvije prostrijelne rane na glavi, dok je muškarac pronađen iza vrata i kako se navodi on je sebi hitac ispalio u grudi, a pored njega je pronađena automatska puška. Policija je u kući, koju su Bajrići unajmili od rođaka, pronašla četiri puščane čahure, a riječ je o zločinu iz strasti, budući da je motiv vjerovatno ljubomora.

Nezvanično se navodi da je Enisa policiji poznata po prosjačenju, dok je Mirsad bio sklon alkoholu. Kako su ispričale komšije, proteklih dana, nisu viđali Bajrića u kući. Te noći, kada se zločin desio, čuli su pucnjavu, ali nisu mogli utvrditi odakle je dolazila.

Pratite Kakanj-X.com putem aplikacije za Android i društvenih mreža FacebookTwitter i Instagram

- MARKETING -

NAJNOVIJE

- MARKETING -

POVEZANO