Povezano

Detalji incidenta u Bosanskom Brodu: Fatalna Saška nogom udarila ženu u glavu


Saška Kovačević (26) iz Modriče, poznatija kao fatalna Saška, ponovo se našla pod istragom zbog sumnje da je sa svojim partnerom Sašom Cvijanovićem napala bračni par Dajanu i Gorana Zečevića, te Ljubinku i Sinišu Radovanovića ispred kafića “Dors” u Bosanskom Brodu.

- Marketing -

Obračun se dogodio početkom decembra, a fatalna Saška osumnjičena je za nanošenje povreda Ljubinki Radovanović, koju je nogom udarila u glavu, dok se Cvijanović tereti za nanošenje teških povreda glave Goranu Zečeviću i razbijanje šoferšajbe na njegovom Fordu.

– Oboje su privedeni i ispitani u policiji, a nakon kriminalističke obrade pušteni su da se brane sa slobode – navode u PU Doboj.

Kako smo saznali u policiji, do obračuna je došlo 4. decembra oko ponoći. Zečevići su, u društvu s Radovanovićima, izašli iz kafića i otišli do vozila. Kraj njih se zaustavio Peugeot, iz kojeg je izašao Cvijanović, koji je verbalno napao Gorana i Sinišu.

Došlo je do naguravanja, dvojica mladića pokušala su spriječiti sukob, ali tada je iz Peugeota izašla fatalna Saška i nogom u glavu udarila Ljubinku. Naguravanje je preraslo u fizički obračun, tokom kojeg je Cvijanović iz auta uzeo metalnu šipku i razbio šoferšajbu na Zečevićevom Fordu.

Kako bi se odbranio, Zečević je Cvijanovića udario dječijim kolicima, da bi ovaj uzvratio udarce, i to šipkom, kojom ga je udario više puta u glavu. Daljnji sukob spriječio je vlasnik “Dorsa”, koji je izašao ispred kafića, nakon čega su Cvijanović i Saška pobjegli.

U PU Doboj naveli su da su nakon prijave policijski službenici obavili uviđaj.

– Na licu mjesta zatečeni su G. Z. i D. Z. iz Bosanskog Broda s povredama glave, a na njihovom Fordu bilo je razbijeno prednje staklo. Povrijeđeni G. Z. je vozilom Hitne pomoći prevezen u Dom zdravlja Bosanski Brod, gdje mu je ukazana ljekarska pomoć. Prevezen je u UKC RS u Banjoj Luci – navode u PU Doboj.

Kako smo saznali, Zečević je zadobio prijelom lobanje, povrede ekstremiteta, kao i povredu oka, zbog čega bio mogao ostati bez vida.

Saška Kovačević javnosti je poznata po slučaju ucjene fratra I. K. porno-snimcima, zbog čega je osuđena na godinu zatvora.

- Marketing -

Najnovije

Popularno