Denial Ahmetović zapjevao iz bolničkog kreveta

Protekli period za našeg pjevača Deniala Ahmetovića nije bio jednostavan. No, čini se da stvari polako kreću nabolje, pošto se s pjesmom javio iz bolničkog kreveta.

Naime, Denial je sa svojim pratiteljima podijelio da je napadnut svega dan prije početka američke turneje. Iako je zadobio teže povrede koljena, nastavio je održavati zakazane koncerte, a zatim je otkrio i da se sprema na operaciju.

Denial Ahmetović nakon incidenta: Put pod noge, ovaj put na operaciju

- Marketing -

Sada se javio iz bolničkog kreveta i obavijestio svoje obožavatelje da je operacija prošla uspješno, a nije se libio ni da ih počasti pjesmom.

“Operacija je prošla uspješno. Hvala vam na lijepim i mnogobrojnim porukama”, rekao je Denial nakon što je otpjevao stihove pjesme “Da se opet rodim”.
Ispod njegove objave nizale su se lijepe želje za pjevačev brz oporavak.

Prije nekoliko dana, Denial se javio iz bolnice gdje je obavio MR snimanja koljena te potrebne pripreme za operaciju.

Podsjećamo, pjevaču su pokidani ligamenti na koljenu te iako mu doktor nije dozvolio da krene na put, on nije odustao od koncerata.

“Uplašio sam se da zbog moje povrede nećete doći na koncerte. Stajao sam sa ortozom na koljenu na svim svojim koncertima i potrudio se da opravdam vaša očekivanja, da to ne primijetite”, objasnio je između ostalog.

- Marketing -

Najnovije

Popularno

Povezano