Denial Ahmetović nakon incidenta: Put pod noge, ovaj put na operaciju

Bosanskohercegovački pjevač, Kakanjac, Denial Ahmetović na dan dočeka 2022. godine otkrio je da je napadnut dan prije početka američke turneje. Ipak, zbog vjerne publike je odlučio održati zakazane koncerte.

- Marketing -

“Dragi moji, neka nam je svima nova godina bolja i ljepša od prethodne. Za mene ova godina nije završila kako sam očekivao. Povrijedio sam nogu i pokidao ligamente na koljenu, na fudbalskom terminu. Bio sam napadnut verbalno i fizički, nepravedno! O tom će organi koji su zaduženi za to voditi detaljnije istrage. I to dan prije moje američke turneje”, otkrio je zadnji dan 2021. godine Ahmetović.

Nije ranije obavijestio publiku jer je mislio da neće doći na koncerte. Objasnio je da je pjevao s ortozom na koljenu i trudio se da ih ispoštuje.

– Doktor nije dopustio da krenem na ovaj daleki put jer moram da operišem koljeno. Ja sam došao zbog vas. Hvala vam na rasprodatim koncertima i rasprodatoj Novoj godini u Americi. Sretna Nova godina. Volim vas”, poručio je tada.

Danas se oglasio sa informacijom da ide na operaciju.

– Put pod noge, ovaj put na operaciju. Ljubav za sve naše ljude širom svijeta. Hvala svima na riječima podrške, stoji u objavi Ahmetovića.

Denial Ahmetović otkrio da je napadnut, zbog publike nije otkazao koncerte u Americi

- Marketing -

Najnovije

Popularno

Povezano