Dao sinu (6) mobitel prije spavanja, a onda je krenula zvonjava na vratima: ‘Dolazili su jedan za drugim‘

Kada je Amerikanac Keith Stonehouse svom sinu Masonu dopustio da odigra igricu na mobitelu prije spavanja, nije ni slutio da će mu na vrata početi zvoniti dostavljači s naručenom hranom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, Mason se odlučio zabaviti i preko mobilne platforme za naručivanje i dostavu hrane Grubhub u subotu navečer naručio toliko hrane koja može zadovoljiti goste nekog tuluma.

Šokirani otac na Facebooku je objavio da je njegov sin potrošio gotovo 1000 dolara naručujući iz lokalnih restorana u Chesterfieldu u državi Michigan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Možete li zamisliti koliko sam bio šokiran kada su se na mojim vratima počeli pojavljivati dostavljači s hranom, napisao je.

Keith Stonehouse ostao je sam kod kuće s Masonom, dok je supruga Kristin bila u kinu.

Za lokalni portal Michigan Live rekao je da je tek nakon nekoliko narudžbi shvatio da iza svega stoji njegov sin. Pileća šavarma, pomfrit s čilijem, sladoled i još puno toga stizalo je u kuću Stonehouseovih.

– Najednom sam shvatio. Pogledao sam na mobitel i ugledao poruke: vaša hrana se priprema, vaša hrana je spremna za dostavu. Bacio sam pogled na bankovni račun i sve mij e bilo jasno.

Bilo je prekasno da otkaže narudžbe, kako je ispričao, pa je hrana na kraju otišla susjedima i prijateljima. Srećom, uspio je Masonovu narudžbu pizze s feferonima vrijednu 439 dolara označiti kao sumnjivu, ali ne prije nego što je šestogodišnjak upio potrošiti 300 dolara u drugim restoranima.

– Dok sam mu pokušavao objasniti da ovo nije u redu, on je podigao ruku i zaustavio me: ‘Tata, jesu li stigle pizze s feferonima?, ispričao je otac.

– Moram sam izaći iz sobe. Nisam znao trebam li se ljutiti ili smijati. Nisam znao što da radim.

Račun od 1000 dolara uključuje i 25% napojnice koju je naplaćivao Grubhub, tako da su dostavljači poprilično zaradili. U komentarima ispod očeve objave na Facebooku o Masonovoj skupoj avanturi, svi su uglavnom umirali od smijeha, no Keith Stonehouse još uvijek je ljut zbog svega.

– Još uvijek mi nije smiješno, iako se tu i tamo nasmijem s ljudima. To je puno novca i dogodilo se niotkuda.

NAJNOVIJE

NAJČITANIJE