"Dani otvorenih vrata TCK" u subotu 21.juna

Tvornica cementa Kakanj je i ove godine, trinaesti put zaredom, pripremila bogat sportski, zabavni i dječji program za Dane otvorenih vrata koji se ove godine održavaju od četvrtka, 19.6. do subote 21.6.2014.

Program se nastavlja u subotu, 21.6.2014. godine sa početkom u 10:00 sati. Poseban akcenat je i ove godine na aktivnostima i zabavi za najmlađe koji će moći da uživaju u mini golfu, autićima na daljinski, gumenom gradu, slikanju po licu (face painting), vožnji na voziću, nogometu te mnogim drugim igrama spretnosti. Program je bio također bogat sportskim aktivnostima uključujući turnire u odbojci na pijesku, street basketu, mini nogometu i badmintonu, dok se učesnici kros i biciklističke utrke takmiče na ruti koja prolazi kroz cijeli tvornički krug. Svoje vještine pokazaće i radnici Tvornice koji će učestvovati u malom nogometu. Velika atrakcija su, svakako, naši najmlađi takmičari koji učestvuju u trci beba, i oni malo stariji koji će se nadmetati u utrci u vrećama.

Za sve učesnike obezbijeđeni su vrijedni pokloni, a za one najbolje i vrijedne nagrade. Sve aktivnosti se održavaju na terenima u krugu Tvornice.

poster_program kakanj_final

Možda vam se svidi

Comments are closed.