Povezano

Danac otkrio kako se osjeća i iz bolničkog kreveta poručio: ‘Moram proći još pretraga…’


Ovaj ćemo Euro nažalost pamtiti i po dramatičnim prizorima s utakmice Danske i Finske, na kojoj se igrač danske reprezentacije Christian Eriksen samo srušio na terenu uslijed srčanog zastoja.

- Marketing -

Liječnik danske nogometne reprezentacije Morten Boesen izjavio je u nedjelju kako je Christian Eriksen pretrpio srčani udar na terenu tokom utakmice protiv Finske na EURU te kako ga se oživljavalo na travnjaku, no kako uzrok još nije poznat. prenosi “Net

“Već je bio gotov, pretrpio je srčani udar, morali smo izvršiti oživljavanje. Uspjeli smo koristeći defibrilaciju. Pretrage koje smo napravili po dolasku u bolnicu pokazuju kako je sada dobro, ali nemamo nikakvo objašnjenje zašto se dogodilo to što se dogodilo”, izjavio je Boesen.

Danac se javio iz bolnice
Danski izbornik Kasper Hjulmand kazao je kako je razgovarao s Eriksenom koji mu je rekao da se ne sjeća gotovo ničega vezanog uz svoj kolaps na travnjaku.

“Kazao mi je kako se osjeća da bi se mogao vratiti na teren i ponovno igrati. Još mi je rekao da se mi vjerojatno osjećamo lošije od njega. Christian se najbolje osjeća kada mu je lopta u nogama, u odličnom je raspoloženju, a to je veliko olakšanje za sve ostale igrače”, rekao je Hjulmand.

A na koncu se javio i sam Eriksen i to iz bolničkog kreveta sa širokom osmjehom na licu.

“Zdravo svima. Veliko hvala na svim lijepim porukama i pozdravima diljem svijeta. To jako puno znači i meni i mojoj obitelji. Dobro sam, ako se u obzir uzmu okolnosti. Još moram proći neke pretrage u bolnici, ali osjećam se dobro. Sada ću navijati za svoju reprezentaciju”, poručio je Eriksen.- Marketing -

Najnovije

Popularno