“Da li je istina to što mi kažete?” -Drugarica i komšije ubijene Marine u šoku: Ne vjeruju da ju je žandarm raznio bombom

0

Ispred porodične kuće Marine P, koju je zajedno sa sobom ručnom bombom raznio pripadnik Žandarmerije Pavle R, u Novoj Pazovi vladao je muk i nevjerica zbog njene tragične pogibije.

- TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA -

– U šoku smo zbog vijesti da je Marina nastradala. Ne možemo da vjerujemo da se ovo desilo. Njena porodica je poštena i vrijedna, a ona je radila kao vaspitačica. Prema svima se ophodila sa poštovanjem – neutješno pričaju komšije.

Marinina drugarica nije ni znala da joj je drugarica preminula.

Marina je u porodičnoj kući živjela sa ocem i majkom. Ima i brata, koji je živio u centru Nove Pazove, ali se ponovo vratio u Ribarevu ulicu. Ove godine je, prema nezvaničnim informacijama, trebalo da se oženi dugogodišnjom djevojkom.

Podsjećamo, tijela Pavla i Marine nađena su u utorak jutro u 9:30 u kolima na putu između Batajnice i Stare Pazove. Pripadnik žandarmerije je, kako se saznaje od policije, aktivirao ručnu bombu dok je bio u automobilu ‘opel vektra’ sa Marinom, pišu “Novosti“.