― Marketing ―

Crnogorsku porodicu iz Berlina dirnuo gest bh. ugostitelja: Neka on i porodica biraju hotel sa pet zvjezdica

- Marketing -

Bosansko-hercegovački ugostitelj Fahrudin Mešković održao je obećanje i u svom restoranu “Kod Fehre” ugostio crnogorske fudbalske navijače.

Njegov postupak je ganuo crnogorsku porodicu iz Berlina koja poziva Meškovića da sa porodicom posjeti Crnu Goru i bude njihov gost sedam dana u nekom od hotela sa pet zvjezdica na crnogorskom primorju.

“Neko od prijatelja porodice biće na usluzi Meškovićima da ih ugosti i pokaže im Crnu Goru, želimo se odužiti”, navode iz crnogorske porodice iz Berlina, prenose Vijesti.me.

- Marketing -

“Zaista želim da se družimo da ova priča traje. Lijep je to bio gest Crnogoraca i zaslužili su moje poštovanje. Želim se svakom Crnogorcu odužiti na način da bude moj gost,” rekao je Mešković nakon utakmice u Podgorici.

Mešković je to uradio reagujući na gostoprimstvo Crnogoraca koje su pokazali prema bh. navijačima, kao i gest crnogorske porodice iz Berlina, koja je obezbjedila sredstva za kupovinu novog kombija bh. navijača, koji je bio zapaljen u Podgorici.

- Marketing -

BONUS VIDEO

Planiranje je ključ svega: Majka troje djece otkrila kako je mjesečne troškove s 1.200 smanjila na samo 440 eura

 U aktualnim poskupljenjima dobrome dijelu ljudi važan je svaki euro, kojega nije lako zaraditi ni uštedjeti. Majka troje djece iz Njemačke promijenila je život nakon...