Četiri stvari kojih se muškarci plaše, a neće vam priznati

Muškarci smatraju da njihova snaga nije u nedostatku straha nego u njihovoj sposobnosti kontroliranja strahova i skrivanja istih od okoline.

Trebali biste znati da muškarci strahuju od mnogih stvari, a neki od tih strahova vrlo su slični onima koje imaju žene.

Nedostatak iskustva

Svaki muškarac želi biti mačo. Muškarci čak imaju naviku lagati o svojim prethodnim vezama i stvarnom broju tih veza. Boje se istih stvari kao i žene. Ako ga podržavate i pokažete mu svu ljubav koju zaslužuje, bit će sigurniji i upotrijebit će tu ljubav kao gorivo da bude još bolji dečko ili muž.

Ljubomora

Muškarci ne pokazuju svoju ljubomoru otvoreno, ali to polako uništava njihovo samopouzdanje. Naprimjer, možete spomenuti jednog od vaših muških kolega vašem partneru, a on neće pokazivati znakove straha ili brige, no to ne znači da nije ljubomoran. Brine se i uvijek će se usporediti s muškarcima u vašoj okolini.

Izgled

Žene su od djetinjstva naučene misliti kako njihovo tijelo treba biti idealno. Takvih stereotipa nema o muškarcima, ali to ne znači da se ne brinu o svom fizičkom obliku ili ga ne uspoređuju sa zgodnim muškarcima u časopisima.

Novac

Novac je jedna od onih stvari koje obično uzrokuje neprospavane noći za muškarce. Standardi društva diktiraju da su muškarci odgovorni za sigurnost obitelji, a ako ne uspiju, to obično znači da oni ne uspijevaju kao muškarci. Također, muškarci vide novac kao obvezu ako žele imati djevojku. No, ljubav, briga i pažnja trebaju biti mnogo važniji od novca. (azra.ba)

Možda vam se svidi

Leave A Reply