Cerić pozvao Bošnjake da se ujedine: “Ako je predsjednik Alija morao sjediti za istim stolom sa Karadžićem, zašto dojučerašnji partijski i kućni prijatelji ne mogu sjesti da razgovaraju u miru”

Popularno

PovezanoU jeku aktuelnih političkih previranja u našoj državi, dr. Cerić je prokomentirao dešavanja, te pozvao Bošnjake- Bosance da se konačno ujedine.

Bivši reis Islamske zajednice u Bosni i Hercegovini i bivši kandidat za člana Predsjedništva BiH Mustafa Cerić, veoma aktivan na društvenim mrežama, jutros se oglasio novim statusom na Facebooku kojeg je nazvao “Apel dana”.

- Marketing -

U jeku aktuelnih političkih previranja u našoj državi, dr. Cerić je prokomentirao dešavanja, te pozvao Bošnjake- Bosance da se konačno ujedine.

– Ako je predsjednik Alija morao sjediti za istim stolom sa Karadžićem dok su granate sipale po Sarajevu i cijeloj Bosni, zašto dojučerišnji partijski i kućni prijatelji Bošnjaci/Bosanci ne mogu sjesti da razgovaraju u miru za čast, ponos, slobodu i sigurnost njihove braće i sestara, njihove djece i svih bosanskih potomaka? Zašto? Nizašto osim zbog mahalskih sujeta, koje uništavaju našu zemlju, državu i narod! Jesu li oni svjesni toga? – objavio je dr. Cerić.

- Marketing -

Najnovije