CECA OTKRILA SVOJ JELOVNIK -1 NAMIRNICA JOJ POMAŽE DA SE NE GOJI : Ovo je tajna njenog izgleda, evo šta jede svaki dan!

Popularno

Povezano


Ražnatovićeva otkrila je da joj nije teško da održava liniju jer nije sklona gojenju, što su mnogi govori i podatak da pjevačica vodi računa o svojoj ishrani, a jedna namirnica je ipak neizostavna iz njenog menija.

- Marketing -

– Kada bi sto bio postavljen po mom ukusu, onda bi na njemu bilo samo meso i salata. Veliki sam ljubitelj mesa. Najčešće naručujem dobro pečen biftek sa grilovanim povrćem i to u restoranima gdje to provjereno dobro pripremaju. Moja sreća je što i većina dijeta bazirana na mesu i salati. Nekoliko puta sam probala neke režime ishrane koji su bazirani na barenom mesu ili barenoj ribi – rekla je Ceca.

Pjevačica kje otkrila da ne voli tjesteninu ni hljeb, a kada je riječ o slatkišima, voli voćne torte, a čokolade izbjegava jer su teške.

– Jedem kad mi se jede, jedem šta mi se jede, ali količina je uvuhek mala. Mislim da je to tajna mog uspjeha, ne pretjerujem sa količinom hrane. Takođe, ne unosim hranu koja mi ne prija – rekla je pjevačica,prenosi Srbijadanas.

Ono što joj je pomoglo da izbalansira ishranu jeste i činjenica da da posti svake srijede i petka.

Njen recept je umjerenost. Ali svako mora naći svoj recept za vitkost.

– Ne mogu nikome ništa da preporučujem. Ono što mogu da posavjetujem jesu češći obroci bez slatkiša, bez gaziranih napitaka i alko*ola – rekla je Ražnatovićeva.

- Marketing -

Najnovije