Buduća mama iznenadila svog supruga urnebesnim i kreativnim otkrićem trudnoće

Buduća kreativna mama iznenadila je svog supruga urnebesnim otkrićem trudnoće koje ga je ostavilo u krajnjem šoku.

Otkrivajući lukavi plan u TikTok video snimak, bračni par, koji se na platformi zovu Ebs i Rhys, prikupio je milione pregleda zahvaljujući njihovoj neobičnoj objavi koja je gledaoce ostavila u nesvjestici.

- TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA-

Australka je podijelila snimak kako stavlja dvije personalizirane pivske boce u njihov frižider, pri čemu je jedna na duhovit način označena ‘baby daddy’, a druga ‘baby cannon’, piše Mirror.

@paininmyarse Replying to @Maybelline Maria Stoked was an understatement 🫃🏻 ##part2 #pregnancyannouncement #fyp #husbandsoftiktok #husbandpregnancyreveal #viral ♬ Love Grows (Where My Rosemary Goes) – Edison Lighthouse
- TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA-


Brendiranje nije očito na prvi pogled, što je veliko otkriće učinilo još smiješnijim jer je ženinom mužu trebalo dosta vremena da shvati poruku. Pored bočica, snimak zatim prikazuje ženu koja pored njih stavlja pozitivan test na trudnoću, čime se istinski potpisuje dogovor za buduće roditelje.

Tajni video počinje tekstom “kako sam mužu objavila da sam trudna”, prije nego što pređe na riječi “sad da čekam da se vrati kući”.

Originalni snimak je do sada prikupio 1,8 miliona pregleda na TikToku, a mnogi komentatori aplaudiraju supruzi zbog njenog inovativnog otkrića. Jedna osoba se našalila “Pobrinite se da ima mlijeka u frižideru“, dok je druga rekla: “Svi su toliko kreativni da sam upravo zvala svog supružnika kad sam bila na poslu lol”.

Objavljeno:

Najnovije

Više sadržaja
Povezano

Bećirović u Tešnju: Radnicima primanja od kojih mogu živjeti, a privrednicima sistemska podrška

Kandidat ujedinjene opozicije za člana Predsjedništva Bosne i Hercegovine...

Danas pretežno oblačno sa kišom: Evo šta nas očekuje do srijede

Danas se u našoj zemlji očekuje pretežno oblačno vrijeme...