Buba Corelli se prije sat vremena oglasio na Instagramu: Šta je objavio?


Zlatko Ibrišimović, avdokat popularnog repera Amara Hodžića umjetničkog imena Buba Corelli u izjavi za „Avaz“ pojasnio je razloge zbog kojih je njegov klijent pušten na slobodu iz policijskih prostorija.

- Marketing -

Naime, kako je kazao Ibrišimović izjava koju je Corelli dao nad ranije ispostavila se kao istinita te je zbog toga i pušten na slobodu.

Jednostavno nema nikakve veze sa događajem. Dakle, on je kazao da se tu slučajno zatekao, jer je krenuo da se vidi s rođakom kada se pucnjava dogodila. Što se tiče dva pištolja koja su pronađena kod njegovog rođaka, također je utvrđeno da nema veze s tim. Upravo zbog toga što se njegova priča ustanovila kao tačna, pušten je na slobodu. Jer, da je bilo drugačije zasigurno ga nebi pusti s obzirom kakav je ovaj događaj imao odjek u javnosti – pojasnio je Ibrišimović.

Advokat je otkrio da se reper u policijskom zadržavanju ponašao vrlo korektno te da je sasvim normalno, bez ikakvih problema je dao izjavu inspektorima.

On je danas ispitan u svojstvu osumnjičenog, ali uzimajući u obzir izjave drugih učesnika, kao i dokaze koje sam ja imao prilike da pogledam ne sumnjam da će on u daljem toku ovoga krivičnog postupka imati status svjedoka. On zaista ninakoji način nije doprinio ovom događaju. Neka druga odluka bila bi iznenađujuća, ali opet vidjećemo šta će tužilac odlučiti – kazao je Ibrišimović za Avaz.

Reper Buba Corelli se prije sat vremena oglasio na Instagramu, gdje je podijelio ove riječi advokata i još jednom potvrdio kako nije imao nikakve veze sa događajem.

Objava Bube Corellija – Screenshot

- Marketing -

Najnovije

Popularno

Povezano