Povezano

Brinete najbolje u krevetu, plavuše sklonije prevari


Internetska stranica za spajanje parova IllicitEncounters.com anketirala je hiljadu muškaraca i žena kako bi saznali neke stvari iz njhovog seksualnog života kao i stavove vezane za suprotan pol. Brinete su najbolje ljubavnice, fantastične su u krevetu – kazalo je njih 58 posto.

- Marketing -

Kad je sklonost nevjeri u pitanju 54 posto smatra da su plavuše najsklonije tome dok je za brinete glasalo 26 posto ispitanika, za crnke njih 12 posto, a tek 8 posto je uvjereno kako su to crvenokose žene.

Najvažnija osobina da bi s nekime završili u krevetu je smisao za humor – kazalo je 91 posto ispitanih. Četvrtina žena priznalo je da bi spavale s muškarcem koji im nije toliko privlačan ako bi ih znao nasmijati. Tri četvrtine žena i 63 posto muškaraca je otkrilo da su im najbolji ljubavnici bili očajni plesni partneri.

Više od trećine ispitanika (36 posto) otkrilo je kako su se sramežljivi ljudi s kojima su izlazili pokazali kao sušta suprotnost kad su se našli iza zatvorenih vrata – sva sramežljivost je nestala. Istraživanje je pokazalo, ono što već manje više znamo, da muškarci razmišljaju o seksu više nego žene.

- Marketing -

Najnovije

Popularno