― Marketing ―

Brenina snaha uložila 150.000 eura u novi album

- Marketing -

Aleksandra Prijović nikada nije štedjela novac kada je reč o ulaganju u karijeru, pa je tako i ovog puta izdvojila ogromnu sumu, navode srbijanski mediji.

Kako se navodi, Aleksandra Prijović je navodno uložila čak 150.000 eura u novi album, a rad na spotovima je prepustila produkcijskoj kući koja je u vlasništvu njenog supruga, Filipa Živojinovića, sina Lepe Brene.

Prija je snimila sedam novih pjesama. Tri numere je već objavila i za kratko vrijeme su postale pravi hitovi, za još dvije je snimila spotove i čeka trenutak kada će ih plasirati u javnosti, a za preostale pjesme kadrove planira da snimi u Njujorku, koji će uskoro posjetiti.

- Marketing -

“Prija je već jednom snimala spot u Njujorku prije pet godina i izuzetno su joj se dopala mjesta koja taj grad nudi. Predložila je Filipu da ponove put i povedu cio tim kojem će platiti putne troškove i smještaj, pa će ih to dodatno koštati oko 40.000 eura”, rekao je izvor i otkrio da su Aleksandru stilizovali najpoznatiji srpski dizajneri koji su mjesecima pravili haljine koje pjevačica nosi u novim spotovima.

 

Osim putovanja, putnih troškova, honorara za mnogobrojne ljude koji rade na spotovima, Prija je veliku sumu novca izdvojila i za stajlinge koji su pravljeni po njenim željama.

“U spotovima koje je već objavila vide se haljine sa kristalima, perjem, od najskupljih materijala, pa je jasno da ni tu nije žalila para kako bi ostavila najbolji utisak na svoju publiku. Jedna od tih haljina košta čak 5.000 eura, a ona je promijenila preko petnaest stajlinga u spotovima koje je do sada snimila. Kada se na to dodaju šminkeri, frizeri, koreografi, plesači, dolazi se do nekoliko desetina hiljada eura uloženih samo u Aleksandrin izgled.

Presabrali su se i uvidjeli da je ulaganje nešto veće od 150.000 eura, pa se već nedjeljama zezaju sa prijateljima da plate zajedničke ručkove i večere umjesto njih jer su oni bez dinara”, ispričao je neimenovani izvor za Alo i otkrio koliko pjevačica uzima za nastupe.

“Prija je jedina koja može bez trunke razmišljanja da uloži nevjerovatne cifre jer po jednom nastupu uzima 10.000, a u inostranstvu i do 15.000 eura. Sve što je uložila će joj se vratiti za manje od dva mjeseca kroz nastupe, tako da se uopšte ne sjekira oko troškova”.

- Marketing -

Kakanjski lovci apeluju na građane: Budite oprezni

Lovačko društvo "Srndać-Kakanj" obavještava građanstvo da će nova sezona lova divljači niskog lova početi 1. oktobra 2023. godine. Ova sezona će uključivati lov na divlje...