Bosanka, nana 4 unučadi izgleda kao da joj je 25 godina: U 6. deceniji života počela biti model

Njena My Nutriality je kompanija koja se bavi ili propagira zdravi životni stil i zdravu ishranu.

Njena My Nutriality je kompanija koja se bavi ili propagira zdravi životni stil i zdravu ishranu. My Nutriality Skin Line je namijenjena svakome ko želi da poboljša teksturu, izgled i kvalitet svoje kože – navodi, prenosi “Doznajemo“.

U razgovoru za “Life.ba”, gospođa Kisić je odgovorila i na pitanja o saradnji sa Aldinom Adžemović…

Zanimljvo je da ste za zaštitno lice odabrali Bosanku i to ženu koja ima preko 50 godina i nikada nije bila u sličnom biznisu. Odmaknuli ste se od klišea da uzmete manekenku od 25?

– Ja čvrsto vjerujem da žena može da fantastično izgleda bez obzira na godine i da ih sjajno nosi, a da godine ne nose nju. Ja sam mnogo sretna što sam sve ono što moja kozmetička linija treba da predstavlja našla u ženi koja je naše gore list. Aldina je dokaz kako se fenomenalno može izgledati sa 52 godine i kako uz zdrav život, zdravu ishranu i ispravnu prirodnu kozmetiku ne trebamo imati milion dolara da bismo izgledale kao milion dolara. Ne mislim da pretjerujem ako kažem da ona može stati uz svaku dvadesetpetogodišnjakinju i besprijekorno joj, bez imalo kompleksa, parirati izgledom. Aldina je majka dvije kćerke od 30 i 25 godina i nana je četvero unučadi. Istina je i da nikada nije bila u sličnom biznisu, za što mislim da možda i jeste taj X faktor koji je čini tako posebnom. Moja je namjera da pokažem ljepotu u njenom što prirodnijem obliku i da dokažem da godine zaista jesu samo broj na rodnom listu. Svaka žena, bez obzira na godine, može prelijepo izgledati i zračiti ljepotom i se*sipilom. Aldina, sa svoje 52 godine, pečat je svega u što ja vjerujem, primjenjujem na sebi i savjetujem svojim klijentima.

Kako je došlo do saradnje sa Aldinom?

– Obje živimo u Americi i slučajno smo se upoznale kroz zajedničku prijateljicu. Već pri prvom susretu bila sam impresionirana i oduševljena njenom ljepotom, kako vanjskom, tako i duševnom. Aldina je jedna plemenita osoba koja je dar od Boga i jako sam ponosna i čast mi je da je baš ona zaštitno lice moje kozmetike.

Cijeli tekst možete pročitati na OVOM LINKU.

Možda vam se svidi

Leave A Reply