Povezano

Bivši model Versacea otkrio da pije vlastitu mokraću: Ona je tajna mog zdravlja


Bivši maneken Troy Casey već godinama pije vlastitu mokraću, za koju tvrdi da je najveći izvor njegovog čeličnog zdravlja i mladolikog izgleda.

- Marketing -

“Mokraću sam davno ubacio u svoju svakodnevnu rutinu. O njoj se ne govori mnogo, no mokraća je izvor aminokiselina, matičnih stanca i antitijela. Svako jutro je pijem i osjećaj je sjajan”, izjavio je Troy koji dolazi iz Arizone.

Ovaj 55-godišnjak kaže da većina njegovih vršnjaka ne izgleda, niti se osjeća tako dobro poput njega. Ima preko 122 hiljade pratitelja na Instagramu, a sve zasluge svog izgleda prepisuje upravo ovom poduhvatu.

“Izvor mog zdravlja leži u prirodnim metodama liječenja. Ljudi bi se trebali bojati ako jedu lošu hranu i uzimaju farmaceutske preparate, a ne ako piju vlastitu mokraću”, rekao je Troy koji je napisao i knjigu o zdravstvenim tajnama dobrog izgleda.

Prije nego što je postao životni savjetnik, Troy je radio kao maneken noseći revije čuvenih brendova, uključujući i modnog giganta Versace.

Za terapiju mokraćom po prvi put je čuo 2004., a kada je i sam probao, bio je pozitivno iznenađen.

“Uopšte nije bilo toliko loše, samo su me spriječavale silne barijere u glavi”, rekao je Casey.

Pored toga što je već 18 godina pije, Troy se mokraćom maže i po tijelu.

“Redovno se mažem mokraćom, naročito prije sunčanja. Ono što je ona uradila za moje mišiće je naprosto nevjerovatno, ima odličan anti-ageing efekat”, rekao je.

- Marketing -

Najnovije

Popularno