BIO JE U PAKLU DROGE, MISLIO SAM DA ĆU GA IZGUBITI: Poznati glumac progovorio o najtežem periodu u životu! Sin mu je bio DILER, a onda se i sam navukao! Evo gdje je danas

Da slava roditelja nekada može biti veliki teret njihovoj djeci, dokaz su brojne poznate ličnosti među kojima i Kameron Daglas (40), sin poznatog glumca Majkla Daglasa (75)

– Mrzeo sam sve što mi se događalo u životu zbog droge, ali jednostavno nisam mogao da prestanem – iskreno je rekao Kameron.Roditeljima, Majklu i producentkinji Diandi Luker (63) ovaj period bio je jako težak, osećali su se bezpomoćno i nisu znali kako da mu pomognu, a i oni su osećali da tonu zajedno sa njim. Svaki savet koji su dali sinu nije baš bio od pomoći, zato što Kameron nije želeo ni da ih čuje.

– Bilo je trenutaka kada je nada potpuno nestajala. Život se pretvorio u niz kriza. Mislio sam da ću ga izgubiti – rekao je Majkl kako se osećao možda u najgorem trenutku svog života.Kameronu je u tom periodu može se reći prosto bila rutina da se drogira,piše Kurir

On je zbog optužbe da je dilovao metamfetamin i kokain, zbog čega je iza rešetaka proveo 7 godina. Nakon zatvorske kazne Kameron se potpuno promenio, on je danas u braku sa instruktorkom joge Vivijan sa kojom ima ćerkicu Luu.

Sada se sin poznatog glumca posvetio ljudima koji imaju isti problem koji je i on imao i ima veliku želju da svakom od njih pomogne.

 

 

(Kakanj-X / Film i TV – (KX) )

Možda vam se svidi

avatar