BIO JE MODAR I BEZ SVIJESTI! Otac dječaka koji je upao u septičku jamu otkrio stanje mališana

Popularno

Povezano


– Radio sam u klanici, u blizini, kada mi je žena javila šta se dogodilo. Kolege su me odmah dovezle kući – priča u šoku Ignjac Sabo, otac trogodišnjeg dječaka M. S. koji je danas upao u septičku jamu u dvorištu porodične kuće u Dobanovcima.

- Marketing -

Kako priča nesrećni čovjek, još je u šoku i čeka da mu doktori daju nešto za smirenje. Mališan je modar, i bez svijesti, u pratnji majke kolima Hitne pomoći odmah prevezen u Tiršovu.

– Moj sin je za sada stabilno, nadam se da će sve proći dobro – priča nesrećni čovjek, i dodaje da je u jamu umao njegov srednji sin, da ima još dva djeteta – jedno od pet, a drugo od godinu dana.

On objašnjava da je septička jama u koju je dijete upalo dok se igralo sa braćom u dvorištu bila otvorena!

– Jamu ćemo odmah zatrpati, bila je otvorena sve vrijeme – kaže on.

Podsjetimo, do nesreće je došlo dok su se djeca igrala u dvorištu, a majka je bila u kući. U jednom trenutku najstarije dijete utrčalo je u kuću i majci reklo: “Bato je upao”. Nesretna žena izjurila je do jame, a ciku i vrisku čuo je komšija Vidoje Nenadić koji im je odmah potrčao u pomoć.

– U jami je bilo vode i fekalija ali sam uspio da ga spasem. Ali dijete je bilo modro… Nije davao znake života u tom trenutku – kaže hrabri muškarac i dodaje da je ranije završio obuku prve pomoći, pa je odmah pružio mališanu.

Mališan je bio modar kada je izvučen iz septičke jame.

Porodica ima još dvoje djece, najstarije ima 5, a najmlađe godinu dana. Roditelji mališana rade u polju za nadnicu, prenosi Blic.

- Marketing -

Najnovije