Bili su u braku četiri dana, posvađali se i popili otrov: Evo zbog čega

On je htio da skuha meso u kuhinji. A onda se posvađao sa ženom vegeterijankom i oboje su popili otrov.

Da li je karantin zbog pandemije korona virusa izludio ljude ili je u pitanju trenutni ispad, tek u indijskoj državi Utar Pradeš, u distriktu Lakhimpur dogodio se šokantni incident.

Novovjenčani par pokušao je da izvrši samoubistvo nakon svađe zbog vrste hrane koju vole da jedu, preneo je portal India.com. Guru Dajal (22) oženio se 12. juna Rešmom (19). Četvrtog dana njihove bračne zajednice oni su popili otrov nakon velike svađe oko kuhanja mesa. Incident se dogodio u Isanagaru u ponedjeljak, kad je Rešma – koja je vegeterijanka – zatražila od svog muža da svoje meso kuha van njihove kuhinje.

Guru je zatražio od svoje majke da mu se odobri da nastavi sa tim. Kako je svađa eskalirala, par je popio nešto otrova. Spasao ih je Guruov otac Šivnat, koji ih je prevezao u bolnicu.

Rešma je preminula u utorak, dok je Guru u kritičnom stanju.

– Par je pokušao da izvrši samoubistvo zbog kuhanja nevegeterijanskog jela u kuhinji. Žena je preminula tokom tretmana, dok je suprug u ozbiljnom stanju. Tek treba da uzmemo izjavu preživelog – rekao je zvaničnik policijske stanice u Isanagaru Sunil Sing.

Ovo nije prvi bizaran incident u Lakhimpuru. Takođe u ponedeljak, 40-godišnji Bablu Kumar brutalno je ubio svoju trudnu suprugu nakon svađe oko šolje čaja u oblasti Barbara. Kumar je izgubio kontrolu nad sobom jer je njegov čaj imao manje šećera. Par je bio u braku 12 godina i dobili su troje djece, piše “Srbija Danas“.

Možda vam se svidi

Leave A Reply