2.9 C
Kakanj
Utorak, 2 Marta, 2021

Bili smo u vezi! Nisam imala namjeru nikoga da ubijem


Njena advokatica zatražila je da se prvostepena presuda potvrdi jer je riječ o nesretnom slučaju, odnosno prouzrokovanju smrti iz nehata

Sunita Hindić danas je sprovedena u Vrhovni sud Federacije BiH, gdje je održana sjednica na kojoj se razmatrala žalba Tužilaštva HNK na presudu Kantonalnog suda u Mostaru kojom je fatalna Sunita zbog ubistva mostarskog ugostitelja Nine Ivankovića (55) nepravomoćno osuđena na tri i po godine zatvora.

“Nisam imala namjeru da ubijem Ninu Ivanovića. Bili smo u ljubavnoj vezi godinu dana on me je volio i ja sam njega voljela. U početku smo krili vezu jer je bio oženjen. Onda me je kasnije svima predstavljao kao djevojku. U martu sam ostala trudna s Ninom, ali sam imala spontani zbog čega smo bili nesretni. Bili smo zaljubljeni, ne bi mi palo na pamet da tako nešto uradim”, rekla je Sunita u Vrhovnom sudu FBiH.

Njena advokatica Nada Dalipagić zatražila je da se prvostepena presuda potvrdi jer je riječ o nesretnom slučaju, odnosno prouzrokovanju smrti iz nehata, prenosi avaz.ba.

Tužilac Dragan Stupar je zatražio da se presuda Hindić ukine i predmet vrati prvostepenom sudu u Mostaru na ponovno suđenje.

- MARKETING -

NAJNOVIJE

- MARKETING -

POVEZANO