“Bili smo sretni” – Kolumbijka otkrila detalje prije kobne eksplozije

0

Kada se dogodila eksplozija, po njenim rečima, Strahinja je vrištao od bolova…

- TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA -

Strahinja Stojanović (30) koji je podlegao povredama u nedelju 13. septembra, nakon što je pod njegov džip podmetnuta bomba, kobnog dana, navodno, je krenuo na auto-trke sa svojom partnerkom Sonjom Suarez Gomez (45) iz Kolumbije.

Sonja Suarez Gomez, koja je lakše povrijeđena u eksploziji, ispričala je istržiteljima da je sa Stojanovićem u nedjelju krenula na auto-trke na Ušću.

Poslij saslušanja njoj je zabranjeno da do okončanja istrage napušta Srbiju.

– U teškom je psihičkom stanju. Ispričala je da su prije eksplozije bili sretni i da su namjeravali da idu na trke – otkriva izvor i dodaje da je rekla da nije ni bila svjesna šta se dogodilo.

Kada se dogodila eksplozija, po njenim riječima, Strahinja je vrištao od bolova.

– Pokušala sam da ga izvučem napolje. Pritrčao je i prolaznik i pomogao mi – rekla je navodno i objasnila da je Srbina upoznala 2019. godine u Madridu, na žurki – naveo je izvor.

Kako je dodao izvor lista njih dvoje ušli su u intimne odnose, ali je onda ubrzo otputovala u Majami kod kćerke.

– Kada se vratila u Madrid, nastavili su vezu. Prvi put je u Srbiji bila početkom godine, a onda nakratko opet otišla kod kćerke, koja se porodila. U martu je doputovala u Srbiju – kaže izvor.

Sonja je otkrila i da je sa Strahinjom putovala po Srbiji, a u Beogradu su trenirali, išli u restorane.

Ona se juče prvi put oglasila na Instagramu fotografijom na kojoj je napisano “ego želi kvantitet, ali duša kvalitet”, a zatim i video-snimkom, u kom se poručuje da smo “svi mi duše i da onaj ko umre samo je fizički otišao”.