2.9 C
Kakanj
Utorak, 13 Aprila, 2021

“BILA JE VEOMA BRIŽNA MAJKA, NIJE SE ČUDNO PONAŠALA” – Komšije u suzama pričaju o smrti Ane Bogdan iz Vrčina


Svi su polagali nade da se potraga za ženom koja se nedavno porodila neće završiti tragično, ali nažalost, danas je pronađeno njeno beživotno tijelo.

Ana Bogdan je nestala u četvrtak između 11 i 12 sati, a od momenta njenog nestanka za njom se vodila intenzivna potraga.

Porodila se prije dvadestak dana i na svijet donijela zdravo dijete. Komšije i poznanici za nju imaju samo riječi hvale i nikome nije jasno zašto je ova mlada žena digla ruku na sebe.

– Divna jedna porodica, pazare tu kod mene. Baš su fini ljudi, domaćini, baš ih znam kao divnu porodicu. – rekla je prodavačica iz lokalne prodavnice u Vrčinu.

O tome kolika je tragedija zadesila Vrčin najbolje svjedoči komšinica koja nije mogla da sadrži suze dok je govorila o Ani.

– Kako ih ne poznajem. Pa ja sam se družila sa njenom svekrvom. Svi smo šetali i išli smo svugdje. I žao mi je života mi, žao mi je, mlada žena – rekla je kroz suze Anina poznanica.

Ana je prema navodima njene jetrve uspavala djecu, njenu tek rođenu bebu i drugo dijete koje ima dvije i po godine i nakon toga se objesila.

Prema dosadašnjim navodima, pojavile su se i spekulacije da je Ana bolovala od postporođajne depresije te da je to bio uzrok tragedije.

Članovi njene porodice za nju imaju samo riječi hvale i kažu da poslednjih dana nije bilo ništa čudno u njenom ponašanju, kao i da je bila veoma brižna majka, prenosi “Alo!“.

- MARKETING -

NAJNOVIJE

- MARKETING -

POVEZANO