18.7 C
Kakanj
Nedjelja, 13 Juna, 2021

Bijesni stanovnik poplavljenog sela: Izbetonirali su potoke, ovo je tragikomedija

Ivan Širić, stanovnik jednog od sela koja su najteža pogođena jučerašnjim nevremenom koje je poplavilo Požeštinu, prozvao je političare zbog loše infrastrukture.

Širić živi u Vidovcima, selu koje je poplavljeno nakon što je jučer poslijepodne na području Požege pala obilna kiša. Poplavljeni su podrumi i dvorišta, a bujične poplave nosile su blato, smeće i grane drveća po cestama.

  • Oni su napravili 10 metara nekog potpornog zida, bitno da se došli uslikati sad pred izbore, da se da glas. Izbetonirali potoke, voda nam dolazi… To je katastrofa, ova država… To je tragikomedija”, rekao je.

“Poplavimo nakon svake veće kiše jer su zatvorili kanal, zabetonirali ga”

 

Na pitanje novinara koliko puta godišnje mu podrum bude poplavljen, Širić je odgovorio: “Jedan bude poplavljen uvijek nakon neke veće kiše jer su tu iza zatvorili jedan kanal koji je prije postojao, zabetonirali su ga, samo su ga začepili. To zapravo i nije podrum nego suteren, prostorija u kojoj boravimo.

  • Nismo stigli uopće reagirati, ručak nam je ostao na stolu. Digli smo što smo mogli dići, sve drugo je ostalo – mašine, perilice, kuhinja, frižideri…”, rekao je.
  • Ovo se događa već treći put u zadnjih pola godine”, dodao je Širić.
Pratite Kakanj-X.com putem aplikacije za Android i društvenih mreža FacebookTwitter i Instagram

- MARKETING -

NAJNOVIJE

- MARKETING -

POVEZANO