Povezano

BiH očekuje ledena nedjelja

Leden dan sa sjevernim vjetrom i sutra očekuje BiH, a povremeno će biti uvjeta i za slab snijeg.

Sutra u Bosni oblačno vrijeme sa slabim snijegom, koji će do kraja dana postupno i prestati. U Hercegovini sunčanije prije podne, naoblačenje u drugom dijelu dana. Vjetar slab do umjerene jačine sjevernog i sjeverozapadnog smjera.

- Marketing -

Jutarnja temperatura zraka većinom između -10 i -5, na krajnjem jugu od -4 do -1, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između -5 i 0, na jugu zemlje do 4 stepena.
U Sarajevu oblačno vrijeme povremeno sa slabim snijegom. Jutarnja temperatura oko -8, a najviša dnevna oko -3 stepena.

U ponedjeljak u Bosni umjereno do pretežno oblačno vrijeme. Lokalno povremeno može padati slab snijeg. U Hercegovini pretežno sunčano.

Jutarnja temperatura zraka većinom između -10 i -5, na krajnjem jugu zemlje od -4 do -1, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između -5 i 0, na jugu zemlje od 2 do 5 stepeni.

U utorak u Bosni umjereno oblačno vrijeme. Po kotlinama i uz riječne tokove sa maglom i niskim oblacima. U Hercegovini malo do umjereno oblačno.
Jutarnja temperatura zraka većinom između -9 i -2, na krajnjem jugu zemlje od -2 do 2, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između -1 i 5, na jugu zemlje od 4 do 8 stepeni.

U srijedu na jugu i jugozapadu pretežno oblačno vrijeme sa slabom kišom. U planinskim dijelovima sa slabim snijegom. U ostalim dijelovima malo do umjereno oblačno. Po kotlinama i uz riječne tokove sa maglom i niskim oblacima.

Jutarnja temperatura zraka većinom između -7 i -1, na jugu zemlje do 3, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 2 i 7, na jugu zemlje do 9 stepeni, saopćio je Federalni hidrometeorološki zavod.

 

- Marketing -

Najnovije

Popularno