19.7 C
Kakanj
Subota, 31 Jula, 2021

Biće to zanimljiv susret: Bundalo rekao šta će uraditi kada prvi put vidi Dodika koji mu je psovao majku

spot_imgspot_imgspot_imgspot_imgBundalo kaže da Dodikov istup smatra uvredljivim, a u političkom smislu nečuvenim u demokratskoj praksi.

Reagujući na istup Milorada Dodika na stranačkom skupu u Bosanskoj Dubici, poslanik PDP-a u NSRS-u Perica Bundalo rekao je da mu je neshvatljivo i šokantno da najutjecajnija politička ličnost, član Predsjedništva BiH i predsjednik najveće političke partije u RS-u, Milorad Dodik psuje majku poslaniku u NSRS-u.

“Dodik je pri tome jasno rekao da se vulgarna psovka, uz pominjanje majke, odnosi na mene, izgovorivši moje ime i prezime. Razlog je moj politički stav o problemima u Кozarskoj Dubici, gdje inače živim, izazvanim podjelama u Dodikovoj partiji, odnosno SNSD-u“, rekao je Bundalo.

On kaže da Dodikov istup smatra uvredljivim, a u političkom smislu nečuvenim u demokratskoj praksi, gdje drugo i drugačije mišljenje, iskazano skladu sa moralnim normama, nailazi na brutalnu reakciju.

„Ne želim koristiti političku scenu niti medijski prostor za poruke Dodiku niti planiram ovim putem da odgovaram. Кada Milorada Dodika sretnem, prvom prilikom ću mu u lice, lično, bez kamera i govornice, reći šta o tome mislim“, ističe Bundalo.

 

Pratite Kakanj-X.com putem aplikacije za Android i društvenih mreža FacebookTwitter i Instagram

- MARKETING -

NAJNOVIJE

- MARKETING -

POVEZANO