BEOGRAĐANIN POKOSIO ŠEST PJEŠAKA NA TROTOARU U BUDVI PA POBJEGAO

Popularno

Povezano


Policijske patrole su sinoć blokirale izlaze iz grada, nakon što je pronađen BMW na putu ka brdu Topliš, koga je Beograđanin ostavio bježeći od policijske potrage.

- Marketing -

Mladić je oko 1:15 sati na glavnom gradskom bulevaru izazvao saobraćajnu nezgodu gdje je povrijedio šest pješaka koji su se zadesili na trotoaru vraćajući se iz grada. prneosi 2Hayat“.

Povrijeđeni su A. C. (19) iz Loznice, S. B. (18) iz Banje Koviljače, N. L. (18) iz Tršića, N. M. (19) iz Banje Koviljače, Lj. P. (70) iz Ohrida i N. C. (50) iz Ohrida.

Svi pješaci zadobili su lakše povrede, ukazana im je hitna medicinska pomoć i transportovani su u kotorsku bolnicu.

Nakon što ih je pokosio, Beograđanin nastavlja da vozi, te se nije zaustavio da vidi šta je sa povrijeđenima. Ubrzo na lice mjesta dolazi policija, a patrole interventne jedinice CB Budva kreću u potjeru.

Mladić je pokušao da preko Topliša pobjegne iz Budve, ali nakon što je vidio da je grad blokiran pravi još jednu saobraćajnu nezgodu oko 1:20 sati na Jadranskom putu udara u Toyotu, a potom i još nekoliko parkiranih automobila .

Tada izlazi iz automobila i bježi u naselje.

Policijska akcija je i dalje u toku i traga se za mladićem. Policija je uspjela da identifikuje o kome se radi i obaviještene su svi granični prelazi.

- Marketing -

Najnovije