25.7 C
Kakanj
Utorak, 3 Avgusta, 2021

Banjalučani ponosni na košarkašice u reprezentacijama BiH i Srbije

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img


Na balkonu je bio istaknut natpis “ponos Banjaluke”, a građani su iskoristili priliku da pruže podršku Saši Čađo, koja je sa reprezentacijom Srbije osvojila zlatnu medalju na Evropskom šampionatu, kao i članicama reprezentacije BiH, koja je na ovom takmičenju zauzela peto mjesto, Milici Deuri, Dragani Domuzin, Ireni Vrančić i Anđeli Gligić.

Prije toga, gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković upriličio je prijem za košarkašice kojem je prisustvovala i Banjalučanka Slađana Golić, jedna od najboljih košarkašica nekadašnje Jugoslavije.

“Uvjeren sam da će ovakvi uspjesi doprinijeti popularizaciji sporta među mladima, a posebno među našim djevojkama da se bave košarkom”, kazao je on.

Uz iskrene čestitke sugrađankama, Stanivuković je rekao da se ovim svečanim dočekom uspostavlja nova praksa proslave uspjeha, te da će ubuduće sve pobjede sportista biti slavljene na balkonu Gradske uprave.

Kako je kazao, Grad će, koliko god to bude mogao, biti najiskrenija podrška za sve njihove buduće uspjehe.

Saša Čađo je istakla da su srećne što su dobile priliku da svoje uspjehe podijele sa sugrađanima.

“Hvala vam, što nam u velikom broju šaljete poruke podrške i ljubav”, naglasila je Čađo.

Milica Deura zahvalila je na upriličenom prijemu i dodala da gdje god dođu uvijek sa ponosom kažu da su iz Banjaluke.

Najbolja sportistkinja grada Banjaluka za 2020. godinu Dragana Domuzin rekla je da joj mnogo znači podrška svih, te da joj je priznanje najbolje sportistkinje motivacija za dalji rad.

Pratite Kakanj-X.com putem aplikacije za Android i društvenih mreža FacebookTwitter i Instagram

- MARKETING -

NAJNOVIJE

- MARKETING -

POVEZANO