BALKAN NE PRESTAJE DA PLAČE ZBOG FILMA! ACO PEJOVIĆ JE DAO GLAS TOMI A ONA SILVANI: U pitanju je zaboravljena pjevačica

Popularno

Povezano


Dok je Aco Pejović svojim glasom, kroz pjesmu, oživio lik Tome Zdravkovića, malo je poznato ko je anđeo božanstvenog glasa koji na momente zaista zvuči kao Silvana. Riječ je o Suzani Branković, ili devojački Suzani Dinić, koja je poznata kao nekadašnja članica grupe „Beauty Queens“.

- Marketing -

Saradnja na filmu „Toma“, kako otkriva, počela je slučajno.

‒ Iskreno, postoji puno anegdota vezanih za trenutak kada me je Željko Joksimović pozvao da otpevam Silvanine numere. Prvo, ja pjevam pop muziku, pa je ljudima bilo nezamislivo da pjevam te pjesme. Druga djevojka je trebalo da otpjeva sve pjesme, ali se, nažalost, razbolela.

Scene u kojima Toma i Silvana pjevaju zajedno trebalo je hitno da se snime, a kako Željko nije imao alternativu, pozvao je Suzanu da priskoči u pomoć.

‒ Rekao mi je danas za sutra da snimim samo te dvije pesme, pa će djevojka, kad ozdravi, da nastavi. To se dešavalo usred korone prošle godine, ja sam bila kod roditelja u Zaječaru, ali sam imala studijsku opremu kod sebe. Snimila sam „Noćas mi srce pati“ i poslala mu uveče, a sutradan mi je javio da je bio šokiran jer nije mogao da pronađe razliku između originala i moje verzije ‒ otkrila je pjevačica u „Grand magazinu“ i dodala da je i sama bila iznenađena, jer joj opus Silvaninih pjesama do tada nije bio blizak.

Kada je Željko ljudima na setu pustio Suzanine snimke, odlučeno je da pjevačica snimi sve preostale numere.

‒ Niko nije mogao da vjeruje da je to moj glas, svi su bili iznenađeni. Što se kaže: „Nije kome je rečeno, nego kome je suđeno“. A što se tiče pjesme „Ponoć“, mislim da će ostati među evergrin hitovima ‒ ispričala je Suzana, koja svojim anđeoskim glasom publiku gađa pravo u srce. prneosi “Novi

- Marketing -

Najnovije