Baka ubijene bebe otkrila detalje tragedije u Vršcu: Šta je otac monstrum uradio kad je usmrtio dijete

0

Supruga bila u strahu od Tota.

- TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA -

Mišel Tot (29), otac monstrum iz Vršca (Srbija), koji je svoju bebu tresao i lupao joj šamare dok nije zadobila ozbiljno oštećenje mozga, nakon batina istrčao je na ulicu i vikao: “Beba ne može da diše, zovite Hitnu pomoć“.

Ovo otkriva baka mališana koji je 7. avgusta, mjesec i po dana kasnije, preminuo u Institutu za majku i dijete nakon stravičnih povreda koje mu je nanio otac.

Prije mesec i po dana, tačnije 25. juna, po dječaka je ispred kuće u Vršcu gdje je živio sa porodicom došla ekipa Hitne pomoći, jer je otac monstrum vikao kako beba ne može da diše, a neko je pozvao ljekare.

– Ja nisam znala šta se desilo, ali sam vidjela da je dijete opušteno i bez svijesti. Inače je dete bilo zdravo i napredno od rođenja i bilo nam je čudno šta je moglo da se desi. Brzo je došla Hitna pomoć i kasnije je prebačen na Institut za majku i dijete – priča baka mališana i majka žene čije je dijete preminulo Nada.

Tot, koji je zvijerski pretukao svoju bebu, sam se prijavio policiji, a nakon saslušanja priznao je ovaj zločin.

Inače, njegova supruga i majka preminule bebe, ima još jedan brak iza sebe i dijete koje takođe živi sa njom. Njen suprug navodno nije bio nasilan prema njenom prvom djetetu, ali sa njim nije imao pretjerano blizak odnos.

– Kad su njih dvoje počeli da žive zajedno predložila sam da budu u istom dvorištu sa mnom, samo u drugoj kući, kako bi zbog bebe bili u Vršcu, jer njegovi roditelji žive u Vatinu, a to je malo dalje. Pristali su, međutim, nikada se pretjerano nisam miješala u njihov odnos i život – priča baka preminulog dječaka.

Ona kaže da ne zna kako će njena kćerka sve podnijeti i da je otišla po tijelo bebe.

– Ovo je tako strašno što se desilo, nije dobro psihički, ne znam kako ćemo izdržati. Moja druga kćerka je došla iz Švajcarske samo da bi vidjela svog sestrića, a sada ide po njegovo tijelo, nije ga živog ni vidjela – rekla je njena majka Nada.

Navodi da ne zna šta se tačno desilo kobnog dana kad je dijete pretučeno, ali da su ljekari kasnije to potvrdili zbog povreda koje je imalo.

[bar group="4078"]