7.9 C
Kakanj
Nedjelja, 18 Aprila, 2021

Baka pretučene curice: Od udomitelja su je vratili zbog doplatka, muž je to tražio


Baka preminule djevojčice ne misli da je njezina kći djevojčici zadala silne hematome koje je malena imala. “Ne, to moja kći nije napravila. Mi to ne vjerujemo, ako je napravila to, milijun posto nije to svjesno napravila”, poručuju baka i djed djevojčice.

Objasnili su što to znači da to nije svjesno napravila. “To znači da joj se nešto dešavalo u glavi ili neko, ne znam što. Uglavnom, nešto se događalo s njom”, pojašnjavaju.

Roditelji žene tvrde kako ne mogu doći do nje, da je nisu uspjeli dobiti telefonski, no da su joj u zatvor poslali novac i odjeću.

Zašto je otac želio da se djevojčica vrati u porodica?
Baka djevojčice tvrdi kako su njezina kći i suprug tražili da se djevojčica vrati u porodica kako bi dobili roditeljski doplatak i financijska sredstva.

“To je muž tražio. Muž. On je bio za to”, kaže baka djevojčice. Priznaje da su djevojčicu željeli natrag samo zbog novca. “Tako je. On je samo to tražio.” Od svoje kćeri, kaže, to nije čula.

“Ne, od nje nikad to nisam čula. Dva puta je rekla da će njoj biti bolje kod udomitelja. ‘Ja imam život patnički.’ I plakala i govorila, plakala i govorila. Ali on je to tražio samo radi novca. On je nju jako maltretirao, u trudnoći je jako tukao. Ona je tu dolazila plava, ubijena”, prepričava. prenosi “Index“,

“Je, prijavljivala je. On je nju napustio, uzeo joj sve novce, popije s prijateljima, dođe kući, maltretira je, tuče je, prebija je. Kad on ode, ona mene nazove, izjada se. Ali ona je non-stop prijavljivala, ali nju nitko nije slušao.”

Otac osumnjičene kaže kako njihova kći nije bila agresivna. “Koliko znam, nije imala kratak fitilj. Malo je znala zagalamiti dok je bila curica, dok je išla u školu, ali ovako ne.”

“Ona je bila samo malo glasnija, ali da je bila agresivna, ne. Ne”, kaže majka.

Prekrivanje masnica šminkom
Roditelji osumnjičene komentirali su tvrdnje da je njihova kći šminkom djevojčici prekrivala masnice.

“Bi li stigla u kratkom vremenu prekriti dijete sa šminkom? Ali vidite, molim vas, da je to istina, da je ona to radila, zašto je onda ona to dozvolila kao baka? Ona je tamo s njom stalno, mi smo ovdje, 100 kilometara dalje, onda bi to ona trebala prijaviti nekome. Oni žive u jednoj kući, ona je sve to znala”, izjavili su roditelji osumnjičene.

Djevojčica je gotovo četiri mjeseca imala svrab. “Ako je ona meni lagala, i ja ću lagati vama. Rekla mi je da ju je vodila kod doktora, da ju je vodila u Slavonski Brod. Dobivala je kreme, vadila je krv, no ništa to nije pomoglo”, kaže baka djevojčice.

Ipak, priznaje da djevojčicu nije vidjela dvije godine, odnosno da ju je zadnji put vidjela kada je djevojčica imala tri mjeseca. Baka ne zna hoće li ići na pogreb svoje unuke. “Možda budem, možda ne budem. Kako se budem osjećala. Ako se budem osjećala teško, neću moći ići. Ako se budem osjećala bolje, ja ću ići”, priznaje. Za preostalo dvoje unučadi smatra da je najbolje da budu kod udomitelja.

- MARKETING -

NAJNOVIJE

- MARKETING -

POVEZANO