-4.4 C
Kakanj
Srijeda, 27 Januara, 2021

AS Kakanj – Sinonim za tehniku u Kaknju

AS Kakanj se bavi prodajom raznovrsne informatičke opreme. U ponudi ćete naći komponente za računare, PC, laptope, smartphone, tablete i razne dodatke za iste, periferiju…

AS Kakanj je odavno poznato ime i većinu asocira na nabavu svog prvog računara u Kaknju i na prve korake u ITu.

Servis računara

U sklopu maloprodaje, na istoj adresi, nalazi se i servis za računare i laptope.

Najbolje ga opisuju neizmjerno brza usluga i kratki rokovi isporuke servisirane robe, te stručan tim mladih ljudi koji svojim znanjem i iskustvom vjerno i profesionalno rješavaju poslove proizvodnje, servisiranja, reklamacije i održavanja robe i proizvoda.

Bijela tehnika

Kako je sve u znaku tehnike tako ova radnja u ponudi ima polovne i nove ali jako kvalitetne komade bijele tehnike (perilice za suđe, veš mašine, sušilice, frižideri, električne peći, peći sa ravnim platama, obične i ugradbene, mikrovalne…).

Televizori

Poseban asortiman po čemu ova radnja u posljednje vrijeme postaje jako poznata jeste ponuda televizora (novo i polovno) .

AS Kakanj kupcima u BiH nudi kompletan asortiman televizora svijetski poznatih brendova po SUPER pristupačnim cijenama.

U širokoj ponudi imaju  televizore najpoznatijih svjetskih proizvođača kao što su SAMSUNG, LG, SONY, PANASONIC, PHILIPS,  VIVAX, TESLA, VOX. Nude mogućnost jednostavne, brze i povoljne kupovine, uz besplatnu dostavu na kućnu adresu.

Videonazdor

U ponudi širokog spektra usluga koje AS Kakanj nudi su i videonadzor sistemi visoke kvalitete sa mogućnosti integracije niza naprednih funkcija modernog sistema.

Videonadzor opremu ugrađuju, servisiraju i održavaju.

Ugrađuju sisteme videonadzora za poslovne objekte, stambene zgrade, privatne kuće i apartmane.

Videonadzor je najisplativiji sistem tehničke zaštite jer, osim što efikasno prevenira različite oblike kaznenih djela, istraživanja pokazuju štete od razbojništava smanjuje i do 4,5 puta, jer su objekti štićeni videonadzorom rijetko meta kriminalaca.

Sistem je moguće nadgledati preko interneta kao i reprodukciju snimljenog materijala. Slanje obavijesti vrši se automatski putem sms porukom.

Instalacijom video nadzora i bežičnog alarmnog sistema na istoj lokaciji zaštita objekta bit će u potpunosti. U slučaju provale alarma jedinica će Vas odmah nazvati i Vi ćete se pomoću smartphone  uređaja spojiti uživo na lokaciju i vidjeti šta se događa te poduzete određene radnje (poziv policiji).

Izvrstan omjer cijene i kvalitete uz profesionalnu uslugu i održavanje garancija je Vašeg zadovoljstva.

Za sve informacije radnju možete lično posjetiti u Kaknju ulica 7. muslimanske brigade bb.

Za kontakt telefonom pozovite 061 838 943 , ili jednostavno obratiti se na neki od profila na društvenim mrežama Facebook i Instagram.

 

 

 

(Sponzorisan članak)

- MARKETING -

NAJNOVIJE

- MARKETING -

POVEZANO