14 C
Kakanj
Utorak, 15 Juna, 2021

Arijana Memić nakon pisma porodice Mutap: Da, jadni vi… Alisa, ko je ubio Dženana?Predstavnici porodice Mutap jučer su poslali još jedno pismo za javnost.

“Šaljem Vam ovo obraćanje za javnost na kontinuirano manipulisanje, laži i izvrtanje činjenica u javnosti od strane porodice Memić, a kao predstavnik porodice Mutap. Ovim putem Vas molim da isto objavite. Smatramo da je dužnost medija da javnost informišu iz svih uglova, kako bi se ispoštovao princip objektivnog informisanja javnosti”, napisala je predstavnica porodice.

Alisa Mutap (danas Alisa Ramić), podsjećamo, bila je djevojka Dženana Memića, mladića koji je ubijen u februaru 2016. godine u Sarajevu i čije ubice nikad nisu pronađene. U trenutku kad je Dženan napadnut, s njim je bila Alisa, no tvrdi da ima amneziju i da se ne sjeća tragičnog događaja.

Nedavno je uhapšen i njen otac Zijad Mutap, koji je jedan od osumnjičenih za organizovani kriminal u vezi s ometanjem istrage u slučaju “Dženan Memić”.

Podsjetimo, jučer su u pismu članovi porodice Mutap napisali kako im nije lako te su “morali reagirati na kontinuirano manipulisanje, laži i izvrtanje činjenica u javnosti od strane porodice Memić”.

A, već je stigla i prva reakcija porodice Memić.

Arijana Memić, Dženanova sestra, koja je i zastupnica u Skupštini Kantona Sarajevo, poručila je:

“Mutapi se opet oglasili. Jadni oni, nije im lahko… Alisa, ko je ubio Dženana?”

Za kraj je još dodala:

“Lažna amnezijo, dokazi govore svojim jezikom a ti se praviš da taj jezik ne razumiješ. Ko je ubio Dženana?”

Pratite Kakanj-X.com putem aplikacije za Android i društvenih mreža FacebookTwitter i Instagram

- MARKETING -

NAJNOVIJE

- MARKETING -

POVEZANO