― Marketing ―

Apel za mladu majku Aminu koja je mjesecima zbog bolesti udaljena od svoje bebe Ajše

- Marketing -

Udruženje Pomozi.ba ponovo pokrenulo apel za mladu majku Aminu iz Fojnice kako bi se vratila svojoj kćerkici Ajši.

Udruženje Pomozi.ba pokrenulo je apel za Aminu Hasanagić iz Fojnice, koja je mjesecima, zbog bolesti, više od hiljadu kilometara udaljena od svoje bebe Ajše.

Kako bi se vratila u njen zagrljaj, ponovo joj je potrebna naša pomoć. Pomoći možete pozivom na broj 17007 kojim donirate 2 KM, a broj je jedinstven za sve bh. operatere.

- Marketing -

Aminin život je krajem juna tekuće godine visio o koncu zbog hemoragijsko-nekrotizirajućeg pankreatitisa. Udruženje Pomozi.ba je odmah pokrenulo apel za ovu mladu ženu, koja je hitno prebačena sanitetskim avionom na liječenje u Tursku.

Tamo je boravila duže od tri mjeseca, te imala više operativnih zahvata. Za njeno dosadašnje liječenje plaćeno je 79.287,45 eura, ali je ostao dug prema klinici u Turskoj od 55.000 eura.

Porodica je uspjela prikupiti 20.000 eura, te je potrebno prikupiti preostalih 35.000 eura. Pomozimo i ovaj put ovoj 29-godišnjoj majci da bude podrška njenoj bebici sada i da njihova priča ima sretan kraj.

Pored poziva na broj 17007, Amini možete pomoći donacijama putem web platforme www.pomoziba.org klikom na opciju “Doniraj odmah” ili bankovnih računa Pomozi.ba organizacije.

- Marketing -

Užas u Kaknju: Muškarac nasmrt pretučen u ugostiteljskom objektu

Jučer je u 22:19 sati u prostorije Hitne medicinske pomoći u Kaknju dovezeno beživotno tijelo N.F. (1960.) iz Kaknja. Izvršenim pregledom tijela uočeno je više...