5.5 C
Kakanj
Nedjelja, 24 Januara, 2021

Amel Ćurić poslije udesa: “Mogli smo proći mnogo gore. Hvala Uzvišenom da je sve dobro završilo”

Popularni pjevač Ameč Ćurić, pobjednik prošlosezonskog X Factora, nedavno je zadobio lakše povrede u saobraćajnoj nesreći u mjestu Bjeliš kod Olova.

VEZAN ČLANAK >>> Učesnik “Kakanjskih dana” Amel Ćurić i njegova djevojka Jelena Čabarkapa povrijeđeni u saobraćajnoj nesreći

Ćurić se nakon ovog udesa obratio prijateljima i pratiocima sljedećom porukom

“S obzirom da veliki broj vas pita šta je bilo i kako sam, a nemoguće je svima odgovoriti, ovako da vam kažem da je istina da sam imao udes, da sam dobro, samo ovaj okovratnik moram nositi jos neko vrijeme, ali će sve biti ok. Mogli smo proći puno gore, imali smo sreće, uspio sam izbjeći veću katastrofu. Hvala Uzvišenom da je sve dobro završilo. Sve što mogu reći vezano za saobraćajnu nesreću je to da sam vozio po propisima, po ograničenju, i bio sam u svojoj traci. Šaljem vam svima veliki pozdrav i hvala vam puno što brinete. Pjesma i spot su trebali izaći početkom 8.mjeseca ali smo morali sve to odgoditi za neki kraći vremenski period. Za par dana ponovo pjevamo zajedn.” – napisao je poznati Gračanlija.

Podsjećamo da Amel Ćurić nastupa na ovogodišnjoj manifestaciji “Kakanjski dani” u petak 7.augusta na Centralnoj pozornici u Kaknju.

Amel Curic bolnica

kakanj-x

- MARKETING -

NAJNOVIJE

- MARKETING -

POVEZANO