Ako tražite devojku pravac ovo selo. Ove žene vape za muškarcima (VIDEO)

– Ovdje, jedini muškarci koje mi, slobodne žene, srećemo, ili su već oženjeni ili su naši rođaci. Svi smo ovdje u srodstvu. Odavno nisam poljubila nijednog muškarca – izjavila je Nina (23), jedna od žiteljki ovog sela u Brazilu.

Noiva do Kordeiro je selo na jugu Brazila čije je stanovništvo mahom sastavljeno od žena. Sinovi obično napuštaju selo sa punoljetstvom, a malobrojni muževi uglavnom rade u obližnjim gradovima, vraćajući se samo vikendom.

Sve frustriranije zbog odsustva muškaraca, mlade žene su odlučile da upute apel neženjama koji bi se rado preselili u selo i tu se oženili.

PrinPrintskrin: Youtube/Portal da Closetskrin:

– Ovdje, jedini muškarci koje mi, slobodne žene, srećemo, ili su već oženjeni ili su naši rođaci. Svi smo ovde u srodstvu. Odavno nisam poljubila nijednog muškarca – izjavila je za britanski list “Miror” 23-godišnja Nina.

Sanjamo da se zaljubimo i udamo se. Ali, volimo svoj život ovdje i ne želimo da se odselimo u grad kako bi smo sebi našle muža – objasnila je ona.

Noiva do Kordeiro je atipično selo. Osnovala ga je izvesna Marija Senjorina de Lima, koja je izopštena iz društva nakon što je pobegla od muža za kog je prisilno bila udata. Vremenom su joj se pridružile druge “otpadnice”.

Uz poziv zainteresovanim neženjama slijedi i upozorenje: muškarci moraju da se povinuju pravilima sela kojim rukovode žene.

Printskrin: Youtube/Portal da Close

– Moraćete da radite kako vam mi kažemo i da živite prema našim pravilima – ističe Nina.

– Ima puno stvari koje žene obavljaju bolje od muškaraca. Naše selo je ljepše, organizovanije i daleko harmoničnije nego da ga vode muškarci – zaključila je mlada Brazilka.

Printskrin: Youtube/Portal da Close

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Možda vam se svidi

Comments are closed.