AKO NISI MOJA, NEĆEŠ BITI NIČIJA: Ovo su posljednje riječi ubice prije nego što je usmrtio ženu ispred frizerskog salona u Boru

Popularno

Povezano


Prema dosadašnjim saznanjima on je na V.N. pucao iz krateža, a nesrećna žena je preminula na licu mjesta ispred frizerskog salona koji je držala.

- Marketing -

Nesuglasice između ovog para su, prema priči poznanika, počele kada je V.N. prekinula vezu sa Ž.P. On je želio da mu se V.N. vrati, ali ona je to odbijala.

Kako saznajemo, danas je ponovo došao u salon i opet tražio da mu se vrati, ali je ona to odbila.

– Žena je pobjegla iz lokala, ali ju je Ž.P. sustigao, a potom joj, prema prvim informacijama, pucao u glavu – rekli su svedoci za Kurir.

Navodno joj je rekao da neće biti ni sa kim ako nije njegova. Potom je otišao do automobila i vratio se sa kratežom. On je, nakon što je upucao pobjegao, ali je brzom intervencijom policije uhapšen. prenosi 2Novi“.

Očevidci događaja i dalje u šoku

– Krenula sam na farbanje, a onda sam čula prasak i videla N.V. kako leži na trotoaru. Nisam shvatala šta se desilo. Onda sam vidjela i Ž.P. kako beži – kaže jedna od očevidaca ubistva.
Za V.N. kažu da je bila dobra majka i nikome nije jasno šta je tražila sa Ž.P. koji je dosta stariji od nje.

Sagovornica je kazala i da zna da se V.N. razišla sa Ž.P., ali da on nije prihvatio.

– Svi smo znali da ima preku narav, ali niko nije mogao ni da nasluti da će ubiti – kaže sagovornica za Kurir.

On iz prvog braka ima dvoje, a sa V.N. još troje djece. Ž.P. je inače predsjednik borskog SUBNOR-a.

Njegovi poznanici kažu da su znali da ima pištolj, Ž.P. je zastavnik Vojske Srbije, a za vrijeme NATO bombardovanja je bio na karauli u Košarama.

Dodaju da je Ž.P. prijek čovjek, ali na ovakvu tragediju nisu mogli ni da posumnjaju.

- Marketing -

Najnovije