Ako nemate djevojku, ovo je aplikacija za vas

Gotovo da nema osobe koju prijatelji, dosadna rodbina ili kolege s posla nisu gnjavili pitanjima o ljubavnom životu i ispitivali kad će već jednom naći djevojku ili dečka.

Tehnologija 21. vijeka i za takve ”dosadnjakoviće” ima rješenje  – usluga “Invisible Girlfriend” kreira virtualnu curu koja šalje poruke, zove, ostavljati komentare na društvenim mrežama ili šalje poklone.

A sve kako biste onima koji zabadaju nos u vaš život mogli da kažete da imate djevojku, prenosi B92.

Osnivač servisa Invisible Girlfriend, Met Homan objašnjava kako cilj usluge nije pomoći ljudima da lažu nego jednostavno da posluži kao štit od dosadnih zabadanja nosa u tuđu intimu.

Pa tako, nekome je potrebna djevojka kako bi se oslobodio naporne udvaračice ili jer je u istospolnoj vezi, ali to ne želi da objavi rođacima koji stalno ispituju za djevojke.

Naravno, Invisible Girlfriend naglašava da oni neće zapravo stvoriti djevojku nego samo pomoći da izmišljena priča o djevojci bude uverljivija.

Usluga je još u test fazi, a trebalo bi da bude dostupna krajem godine.

Za početni paket, koji uključuje SMS-ove, telefonske pozive, hitnu komunikaciju po potrebi i sitne poklone, treba izdvojiti 9,99 dolara. U najavi je, naravno, i nevidljivi dečko.

Možda vam se svidi

Comments are closed.