22.5 C
Kakanj
Četvrtak, 29 Jula, 2021

Abazović: Svima da bude jasno da je Crna Gora nezavisna

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img


Vijesti” dodaju da je predsjednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio da je Rezolucija o Srebrenici protiv vitalnih interesa srpskog naroda, dok je predsjednik skupštine Ivica Dačić pozvao novoizabranog mitropolita crnogorski-primorskog, Joanikija, “da se uključi u rešavanje političke krize u Crnoj Gori i da se pozabavi Krivokapićem”.

Abazović je rekao i da ne postoji strah da će DPS da se vrati.

“Ne postoji bojazan za povratak starog režima. Bez obzira na neke nesuglasice, teške riječi ili nervozu, siguran sam da svi predstavnici parlamentarne većine neće prokockati istorijski preokret koji se desio prošlog avgusta, kada je prvi put pokrenut demokratski točak. Naročito što pravu demontažu hobotnice tek očekujemo jer ona umnogome zavisi od pravosudnih organa koji su na putu svoje konsolidacije”, kazao je Abazović.

On je poručio da Crna Gora vodi “dobrosusjedsku politiku”.

“Apelujem na sve aktere da se manemo nacionalizma, neprijateljstva i prošlosti, jer nam to nije donijelo ništa dobro. Budimo posvećeni rješenju problema i mijenjajmo budućnost. Spreman sam na dijalog sa kolegama, što je u ovom trenutku prijeko potrebno”, zaključio je Abazović,pišu Nezavisne

Pratite Kakanj-X.com putem aplikacije za Android i društvenih mreža FacebookTwitter i Instagram

- MARKETING -

NAJNOVIJE

- MARKETING -

POVEZANO