7 aktivnosti uz koje ćete se opustiti i odmoriti ovog vikenda


Ako ovaj vikend želite u potpunosti očistiti svoj planer od obveza i uživati u laganom opuštajućem poslijepodnevu, imamo par ideja koje će vas podsjetiti na to kako kreirati chill vikend za sebe.

- Marketing -

Pored standardnih klasika kao što su čitanje i gledanje TV-a, za vas imamo i par DIY prijedloga i aktivnosti koje će uljepšati vaša poslijepodneva ova dva dana i ispuniti vas pozitivnom energijom.

Neki od njih će potaknuti motivaciju i inspiraciju za naredni radni tjedan, neki će učiniti da uživate i provedete kvalitetno vrijeme sa vašim najmilijima dok će drugi uspješno upotpuniti vrijeme koje ste planirali rezervirati samo za sebe.

Čak i ako planirate cijeli vikend ostati unutra, u toplom, vjerojatno u dekici i uz čaj i kolač, sljedeće aktivnosti će se uklopiti u taj scenarij. Koja od njih će se naći na vašem repertoaru?

ČITANJE

Osim što će vas čitanje knjige koja vas pogledava s police ili stolića već neko vrijeme opustiti, ova aktivnost osigurati će da naučite nešto novo, smanjite stres, proširite svoj vokabular, poboljšate pamćenje i odlutate na neko drugo mjesto iako ste se ugodno smjestili na kauču. Razumijemo ako već razmišljate o tome koju knjigu biste mogli čitati.

SPA TRETMAN

Idealno vrijeme da se posvetite svojoj koži i date joj potrebnu hidrataciju upravo je vikend kada možete nesmetano izdvojiti neko vrijeme za apliciranje maski za lice i druge beauty tretmane koje volite. Kako na jedan sat vašu kupaonicu pretvoriti u pravu malu spa oazu.

POGLEDAJTE FILM

Ako se u potpunosti želite opustiti uz topli napitak, idealna je opcija vikend rezevirati za neke filmske klasike, kao i neke dramske komedije ili romantične filmove.

- Marketing -

Najnovije

Popularno

Povezano